15.10.2015 Arvonlisäverotus kansainvälisessä kaupassa

Miten yrityksesi osaa tunnistaa arvonlisäverotukseen liittyvät sudenkuopat kansainvälisessä tavara- ja palvelukaupassa? Tehokkaalla arvonlisäverosuunnittelulla voidaan säästää merkittävästi rahaa ja aikaa. Suunnittelulla voidaan välttää tarpeettomia ikäviä yllätyksiä ja varmistua siitä, että yritykselle ei aiheudu esimerkiksi rekisteröitymisvelvoitetta toisessa valtiossa. Koulutuspäivän jälkeen hallitset perusteet sekä tavara- että palvelukaupan arvonlisäverotuksesta kansainvälisissä tilanteissa.

Kouluttajana toimii PwC:n kokenut arvonlisäveroasiantuntija Ilona Paakkala.

Ilona toimii PwC:llä Partnerina sekä välillisen verotuksen yksikön vetäjänä. Hänellä on pitkä ja laaja kokemus arvonlisäverotuksen, valmisteverotuksen ja tulliverotuksen eri osa-alueista ja hän toimii useiden kotimaisten ja kansainvälisten yritysten ja muiden yhteisöjen neuvonantajana sekä kotimaisissa että kansainvälisissä verokysymyksissä. Ilona on auttanut PwC:n asiakkaita sekä päivittäisissä verokysymyksissä että kansainvälisten toimintojen suunnittelussa ja kansainvälissä yritysjärjestelyissä.

Ilona on toiminut luennoitsijana useiden ulkopuolisten koulutusten järjestäjien tilaisuuksissa sekä PwC:n järjestämissä asiakastilaisuuksissa. Lisäksi hän on toiminut luennoitsijana räätälöidyissä asiakaskoulutuksissa Suomessa ja ulkomailla.

 

Seminaarin hinta on 480 e / osallistuja + alv 24 %. Seminaaripaikka on SOKOS HOTEL PASILA, Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki.

Ilmoittautumiset osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue seminaarista enemmän tästä