PHT-lomahaku alkaa 15.10.2017 - Tiedote 16/2017

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n talven ja kevään 1.askel-hyvinvointijaksot ovat haettavissa 15.10. lähtien. Tarjolla on niin hiihtolomareissuja kuin pääsiäisen viettoa liikunnallisissa merkeissä. Hyvinvointijaksot järjestetään luonnonkauniissa liikuntakeskuksissa ja kylpylöissä ympäri Suomen. Jaksot ovat veikkausrahoilla tuettuja siksi hyvin edullisia. Perhejaksot on tarkoitettu perheille, joilla mukana yksi tai useampi alle 17-vuotias lapsi. Aikuisten 1.askel-jaksot ovat tarkoitettu kokoaikaisen työsuhteen ulkopuolisille hakijoille, kuten työttömille, itsensä työllistäjille, osa-aikatyöntekijöille, yrittäjille, freelancereille tai aikuisopintotuella opiskeleville. Henkilöä, joka on työeläkkeellä tai kokopäivätyössä, johon kuuluu työterveys, ei voida valita 1.askel-jaksolle. Jos kuitenkin pariskunta hakee yhdessä jaksolle, riittää, että toinen kuuluu kohderyhmään.

PHT:n lomien tuetut hinnat ovat: 100 €/60 € 5 vrk (4 yötä), sisältäen majoituksen, ruoat ja ohjelman. Työttömille jaksot ovat puoleen hintaan.

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry on palkansaajalomajärjestöjen vuonna 2011 perustama yleishyödyllinen järjestö. Palkansaajalomajärjestöjä ovat A-lomat, SAL-lomat ja T-lomat, joilla on kymmenien vuosien yhteinen historia mm. kuntoremonttilomien ja perheille suunnatun lomatoiminnan toteuttamisessa. Palkansaajalomajärjestöjen jäseninä ovat lähes kaikki suomalaiset ammattiliitot. PHT aloitti toimintansa vuoden 2012 alussa ja se on siitä lähtien edistänyt työikäisten ja työikäisten perheenjäsenten terveyttä ja hyvinvointia 1.askel- toiminnallaan.

Katso hakuohjeet http://pht.fi/nain-haet/

 

Liiton lomatuet jäsenten haettavissa - Tiedote 15/2017

Tullivirkamiesliiton jäsenet voivat hakea vuodelle 2018 lomatukea, jota myönnetään jäsenten lomanvieton majoitus- ja matkakustannuksiin heidän itsensä valitsemissa lomakohteissa kotimaassa. Lomatukea myönnettäessä otetaan huomioon mm. lomalle osallistuvien lukumäärä, taloudelliset, terveydelliset yms. perusteet. Lomatukea ei myönnetä peräkkäisinä vuosina.

Lomatuki maksetaan loman jälkeen ja sitä varten liitolle on toimitettava selvitys majoitus- ja matkakustannuksista. Lomatuki maksetaan vain todellisten kustannusten mukaan, vaikka myönnetty tuki olisi suurempikin.

Palauta alla oleva hakemuslomake huolellisesti täytettynä viimeistään 30.11.2017 sähköpostilla ulla.vehvilainen@tulli.fi

Lomatukien saajat ja tuen määrät päätetään liittohallituksen kokouksessa 12.12.2017.

 

LOMATUKIHAKEMUS 2018

Hakijan nimi

     

Hakijan syntymäaika

     

Lähiosoite

     

Postinumero- ja osoite

     

Virkanimike

     

Jäsenyhdistys

     

Jos et ole tällä hetkellä työssä, syynä on:

työttömyys

työkyvyttömyys

muu, mikä

Olen saanut lomatukea aikaisemmin:

en koskaan

kyllä, vuonna      

tukea myöntänyt järjestö:      

Muun lomatuen hakeminen kuluvana vuonna:

en ole hakenut

olen hakenut, järjestö:

Lomakohde:     

Loma-aika:     

Majoitus- ja/tai matkakustannukset (tiedossa olevat tai arvioidut):

Lomalle osallistuvat myös:     

Puoliso:

Lapset, lukumäärä:     

  • Puolison nimi:
  • Puolison syntymäaika:
  • Puolison ammattinimike:
  • Lasten lukumäärä:
  • Lasten syntymävuodet:


Haen lomatukea

Taloudellisen asemani perusteella:

hakijan kk-tulot ennen ennakonpidätystä      

hakijan kk-tulot ennakonpidätyksen jälkeen      

puolison kk-tulot ennen ennakonpidätystä      

puolison kk-tulot ennakonpidätyksen jälkeen      

Lisäksi perustelen hakemustani muilla taloudellisilla syillä (esim. velanhoitokulut):     

 

Terveydellisillä perusteilla, millä:     

Muilla perusteilla, millä:     

Vakuutan antamani tiedot oikeiksi:

Aika ja paikka

Hakijan allekirjoitus

 

 

 

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 

J

Rukan ja Ylläksen kevään 2018 sesonkiviikot jäsenten haettavissa - Tiedote 14/2017

Rukan huoneistot Ihtinki-järven rannalla ovat täysin varusteltuja 60-neliöisiä, 2-kerroksisia ja niissä on mm. keittiötilat, oleskelutilat takkoineen, makuutilat 6 hengelle ja saunat. Huoneistoissa on myös astianpesukoneet, mikrot, kahvinkeittimet, cd-soittimet, tv:t yms. Huoneisto 1 on allergiahuoneisto ja huoneistoon 2 saa tuoda lemmikkieläimiä. Lämpöpistokkeita autoille on yksi per huoneisto.

Noin 5 km:n päässä Ruka-risteyksessä on mm. K-market, S-market, apteekki, posti, pankkiautomaatti, huoltoasema sekä erilaisia välinevuokrauspisteitä. Willis West –nimisestä motellista voi vuokrata liinavaatteita ja pyyhkeitä.

Kevään sesonkiviikkojen (8-17) jäsenhinta on 295 €/vko/huoneisto.

Alkuvuoden (1-7) viikkojen jäsenhinta on 190 €/vko/huoneisto.

Lisätietoa ja kuvia myös osoitteissa www.kuusamowild.fi , www.ruka.fi ja

www.kuusamo.fi

 

Ylläksen mökissä Äkäslompolossa on olohuone (jossa on takka), makuuhuone, makuuparvi, täysin koneistettu keittiö ja sauna. Muita varusteita ovat mm. vaatteiden kuivatuskaappi, pesukone ja auton lämpöpistoke. Mökki sijaitsee korkealla rinteellä Kuertunturin kupeessa. Kaupat, posti, huoltoasema, ravintolat jne. sijaitsevat 1-2 km:n päässä Äkäslompolon keskustassa. Lähin pankkiautomaatti on Jounin Kaupalla. Unohtaa ei tietenkään sovi upeita ulkoilumaastoja, jotka avautuvat aivan mökin edestä!

Lomaviikko Ylläksellä on edullinen! Sesonkiviikot 8-17 maksavat 295 euroa ja

viikot 1-7 maksavat 200 euroa.

Lisätietoa Ylläksestä www.yllas.fi

 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.10.2017 sähköpostilla tvml.lomapaikat@gmail.com

tai osoitteella Tullivirkamiesliitto, PL 51, 00521 Helsinki.

 Mainitse hakemuksessasi, mitä lomakohdetta haet ja Rukan kohdalla erikseen, kumpaa huoneistoa haet. Mikäli samalle viikolle tulee useampi varaus, viikko arvotaan. Onnettaren suosikit saavat ilmoituksen viimeistään viikolla 44.

 

Kuvia ja lisätietoja kummastakin lomakohteesta osoitteessa www.tvml.fi/lomakohteet

Myös syksyn ensilumiviikkoja vapaana! Nappaa omasi!

Varaustilanteet voit tarkistaa www.tvml.fi/lomakohteet