Lomakohteet

Ruka 16.-23.9.2006 053Tullivirkamiesliiton jäsenenä voit lomailla edullisesti Ylläksellä, Rukalla, Tallinnassa ja myös liiton huoneisto Helsingin keskustassa on jäsenten käytössä. Vapaita lomaviikkoja voivat varata tietyin edellytyksin myös  Ammattiliitto AVAn jäsenjärjestöjen jäsenet. Sesonkiviikot ovat kuitenkin aina ensin liiton omien jäsenten haettavissa. Valikosta näet lomakohteiden tarkemman tiedot ja vuokraushinnat.

Kaikkien lomapaikkojen varaustilanteen näet lomapaikan esittelyn yhteydessä olevasta kalenterista ja voit lähettää tiedustelut ja varauskyselyn  sähköpostilla lomapaikkavastaavalle tvml.lomapaikat@gmail.com

Rukaa ja Yllästä vuokrataan normaalisti viikoittain, mutta yksittäisten vuorokausien varaaminenkin on mahdollista lyhyellä varoitusajalla, jos tilaa on.

Tallinnan ja liiton Roban huoneiston varausten yhteydessä ilmoita aina käynnykkänumero, josta sinut varmasti tavoittaa, majoittuvien aikuisten ja lasten lukumäärä, saapumis- ja lähtökellonaika sekä Tallinnan osalta, tarvitsetko autopaikkaa.

Kaikkien varausten osalta ilmoita aina sähköpostiosoite, johon laskun voi lähettää. Jos majoittuvien määrä muuttuu, älä muuta jo saamaasi laskua, vaan odota uutta laskua. Jos sähköpostiosoitetta ei ole, voidaan lasku lähettää myös kirjepostina.

Tullivirkamiesliitto pidättää itsellään oikeuden vuokrata tai olla vuokraamatta lomapaikkaa. Lomapaikkojen vuokrausoikeuden voi menettää esim. maksamattoman lomapaikkavuokran, lomapaikassa tapahtuneen häiriökäyttäytymisen tai paikkojen rikkomisen vuoksi.