Helsingin huoneisto

Helsingin Iso Roobertinkadun huoneistoa (9 B 15) voit Tullivirkamiesliiton jäsenenä vuokrata lomaillessasi pääkaupunkiseudulla. Huoneistoa vuokrataan vain poikkeuksellisesti ulkopuolisille ja silloinkin pääsääntöisesti vain päiväsaikaan.

Käyttökorvaukset

  • 40 euroa/vrk/aikuinen, kun Tullivirkamiesliiton jäsen käyttää huoneistoa lomallaan (alle 15 v. lapset ilmaiseksi) tai korkeintaan 100 euroa/vrk
  • 70 euroa kokoukset, joihin osallistuu muitakin kuin Tullivirkamiesliiton jäseniä, esim. erilaisten harrastuspiirien kokoukset keittiö2
  • 30 euroa kokoukset, joihin osallistuu vain liiton jäseniä
  • 80 euroa/vrk, kun yksi henkilö yöpyy huoneistossa virkamatkalla
  • ulkopuolisilta käyttökorvaus on 100 euroa kokoukselta
  • LASKUTUS onnistuu myös Nordean e-palvelun kautta

Huoneisto on ensisijaisesti Tullivirkamiesliiton ja sen jäsenyhdistysten hallitusten käytössä, eikä niiltä peritä käyttökorvauksia. Myös Tullin veteraanit voivat kokoontua huoneistossa veloituksetta.

Huoneisto on kahdessa tasossa. Alhaalta löytyy sohva ja ns. laivasänky eli seinältä laskettava eli alakertaan mahtuu yöpymään 2 hlöä. Yläkerrasta löytyy levitettävä sohva, johon mahtuu kolme (3) hlöä ja lisäksi on kaksi (2) levitettävää nojatuolia eli yläkertaan mahtuu yöpymään viisi (5) hlöä. Lisäksi löytyy patjoja muutama kappale.

Huoneiston vuokra on hotellimajoitukseen verrattuna edullinen. Toisaalta huoneisto ei tarjoa hotellien hyviä palveluja, vaan lomalaisten tulee tuoda mukanaan omat pyyhkeet ja lakanat.                                                         Lisäksi tulee huolehtia siivouksesta, astioiden ja mahdollisten pyykkien pesusta ja roskien pois viennistä eli huoneisto on jätettävä siihen kuntoon, että seuraava varaaja voi majoittautua ongelmitta.                               

Huoneistoa siivotaan vain kaksi kertaa kuussa. Siivoamatta jättämisestä peritään varaajalta erillinen siivousmaksu ja pyykkien pesemisestä peritään 25 euron maksu.

Huoneisto sijaitsee asuinkerrostalossa, jonka järjestyssääntöjä on ehdottomasti noudatettava asukkaiden viihtyvyyden vuoksi. Siksi huoneistoa ei voida luovuttaa esim. pikkujoulujen pitopaikaksi. Kaikki tilaisuudet päättyvät klo 20.00 mennessä siten, että myös siivous on sitä ennen tehty, ja normaali hiljaisuus alkaa klo 22.00.

Huom! Huoneistoon ei saa tulla ennen varauksen alkamista! Ilmoita varauksesi yhteydessä arvoitu saapumisaika ja lähtöaika. Jos huoneistoon tullaan aikaisemmin, on tilanne aina ensin tarkistettava Leena Lehdolta. Varauksen tehneen jäsenen tulee myös itse olla mukana. Huoneistoa ei saa luovuttaa alaikäisten lasten tai ulkopuolisten käyttöön. Tarvittaessa liiton toimija voi käydä huoneistossa arkisin klo 11-13. Käynnistä ilmoitetaan varaajalle aina etukäteen, joten ilmoita varauksesi yhteydessä kännykkänumero, josta sinut varmasti tavoittaa. Ilmoita myös varauksen yhteydessä, noudatko avaimen Pasilasta vai lähetetäänkö se ilmoittamaasi osoitteeseen. Ota huomioon postitukseen tarvittava aika, joka on vähintään viikko. Avain tulee palauttaa välittömästi käytön jälkeen sovitulla tavalla! Avainta ei voi jättää huoneistoon.

Tupakointi ja lemmikkieläinten tuonti huoneistoon on kielletty. Tupakointi on toistaiseksi sallittu yläkerran parvekkeella, jossa on astia natsoja varten. Havaituista puutteista/rikkoutumisista yms. on välittömästi ilmoitettava tvml.lomapaikat@gmail.com tai esa.annala@elisanet.fi . Varaaja on aina vastuussa huoneiston käytöstä ja vastaa vahingoista.

Pitkäaikaisia varauksia huoneistoon ei voida ottaa, vaan lähinnä kysymykseen tulevat enintään 1-3 päivän varaukset. Varaukset tulee tehdä riittävän ajoissa, viimeistään 2 viikkoa ennen suunniteltua käyttöä.Mikäli liiton jäsen peruuttaa varauksensa myöhemmin kuin 5 arkipäivää ennen varauksen alkua, veloitetaan 25 euron peruutusmaksu! Ulkopuoliset varaajat voivat peruuttaa varauksensa maksutta 2 viikkoa ennen varauksen alkamista. Lääkärintodistuksella peruutukset maksutta.

Lisätietoja ja varaukset tvml.lomapaikat@gmail.com. Varausta tehdessäsi ilmoita laskutus-/avaimentoimitusosoite, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumero, josta tarvittaessa tavoittaa vapaa-ajalla.

(kiireellisissä tapauksissa soita gsm 050 548 4078/Leena Lehto )

Tuoli

Roban yläkertaveski 

 

Helsingin huoneisto

COM_BOOKINGCALENDARFORJOOMLA_NAVIGATION_PREV_LINK COM_BOOKINGCALENDARFORJOOMLA_NAVIGATION_NEXT_LINK
  M T K T P L S
17      1 2
18 3 4 5 6 7 8 9
19 10 11 12 13 14 15 16
20 17 18 19 20 21 22 23
21 24 25 26 27 28 29 30
22 31       
  Vapaa
  Varattu